Николета Лозанова ексклузивно за Алисия: Желая й щастие (Какво каза за Валери и Роналдо?)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова е убедена, че Алисия и Бирмата са подходяща двойка

Николета Лозанова пожела щастие на певицата

Николета Лозанова проговори за отношенията си с Алисия. Водещата на Папараци категорично отхвърли слуховете, че между двете има война, от която страдат децата им. Николета е категорично, че поне за нея, всичко е в миналото, а Валерко и Никол са първи приятели, както подобава на брат и сестра.

Николета Лозанова желае щастие на Алисия

Николета Лозанова желае щастие на Алисия

Пред Кристина Патрашкова Николета потвърди, че действително Алисия има връзка с Бирмата и й пожела много щастие. „Мисля, че тя най-накрая откри точния човек за себе си“, обяви водещата в ефира. Тя отрече слуховете, че е имала връзка с Бирмата, с когото били само приятели.

Естествено, Лозанова не пропусна да коментира и най-горещата тема в момента, а именно – раздялата й с Валери. Брюнетката показа документите за развода, които била подала самата тя преди месец. За Валери обяви, че е направил много грешки, но е осъзнал голяма част от тях. Тя не пожела да коментира думите му, че му е вдигнала скандал, задето не е дошъл на рождения ден на дъщеря им, за да плати сметката.

За момичетата, с които си пише футболистът онлайн, тя също не се изказва особено ласкаво, заявявайки, че са евтини. „Колко да си вдигнат цената, от 2,60 на 3,60“, категорична е моделката. „Стоят си в общежитието в Студентски град и гледат през прозореца към центъра на София като мечтаят да са там“, допълни тя.

За нея тези девойки искат да спят с Валери не защото го харесват, а защото е неин мъж. На въпроса на Патрашкова наистина ли е спала с Роналдо, Николета каза, че ще отговори друг път.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар