Благоевградчанка с куп операции, за да заприлича на Николета Лозанова (Снимки)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова се оказа пример за подражание на млада жена от Благоевград

Таня Михайлова и същинско копие на Николета Лозанова

Николета Лозанова открай време е пример за подражание за младите момичета. Повечето млади дами в България действително дават мило и драго, за да изглеждат като плеймейтката. Като повечето от тях се задоволяват просто да си направят същата прическа, грим и да копират жестовете и мимиките от снимките й. Без значение дали подобно имитиране и за хубаво или за лошо.

Таня Михайлова е копие на Николета Лозанова

Таня Михайлова е копие на Николета Лозанова

За Таня Михайлова от Благоевград обаче очевидно не е достатъчно просто да наподобява външния вид на любимката си. А се е подложила на куп операции, за да изглежда досущ като водещата на Папараци.

Благоевградчанката е коригирала както носа, така и скулите си и то по такъв начин, че вече е трудно да се различи коя е оригинала и коя – копието.

Това далеч не е единствената прилика между двете. Таня Михайлова също е омъжена за богаташ, благодарение на когото успява да си позволи да ляга толкова често под ножа, научиха от Hotarena.net.

Единствената по-забележима разлика във визиите на двете е в джуките. Тези на Таня са доста по-надути от устните на Лозанова и наподобяват повече гигантските джуки на Мария.

Но като цяло приликата между двечките е повече от поразителна. Можете да се убедите и сами като разгледате снимките на Таня в галерията ни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар