Николета Лозанова втрещи с грим като на клоун (Вижте потресаващата визия на моделката без филтри – Снимки)

Николета Лозанова очевидно пести от гримьор

Няма нещо, което Николета Лозанова да не е умее, или поне тя така е решила. В последно време последователите й се натъкват на загадъчни снимки, на които нейният грим не отговаря на това, което са свикнали да виждат от добре подреденият й и филтриран Инстаграм акаунт. Очевидно най-видната от всички плеймейтки е решила, че е достатъчно добра в грима и е започнала сама да маже по лицето си и така да пести от професионален мейкъп артист, отбелязват от LifeOnline.bg.

николета лозанова
Колаж: Клюки.нет

Уви резултатите могат да бъдат наречени плачевни, и както се вижда на някои нейни необработени фотоси, в лицето тя е декорирана като съпруга на индиански вожд, а не на футболист. Оранжевият руж сякаш предупреждава за предстояща война между Апачи и Команчи с яркия си цвят. Той е разнесен невротично неравномерно чак до челото на плеймейт примата, а потребителите в мрежата са притеснени от странния вид на иначе винаги перфектно гримираната Николета.

Последователите й забелязват, че за своя 34-ти рожден ден най-оборотната плеймейтка все пак се е постарала повече с полагането на контур, руж и хайлайтър, доверявайки се на гримьорката Алина Манова.

Снимка: Life Online
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.