Николета Лозанова ВИП дама на пловдивски абитуриент (Фото)

Николета Лозанова ВИП дама на пловдивски абитуриент (Фото)
3 (60%) 2 votes

Николета Лозанова отново стана сензация в родния Пловдив, влизайки в ролята на дама и шофьор на абитуриент.

Водещата на „Папараци“ Николета Лозанова осигури транспорта и звездното появяване на абитуриента Иван Иванов от Пловдив. Вече завършилият ученик от Търговската гимназия имаше честта да бъде лично откаран от школото си до Новотела от изкусителната си съгражданка. Николета пристигна с огромния си джип. Тя дори слезе от шофьорското място и отвори вратата на абитуриента, който със сигурност ще запомни този ден.

Веднага след появяването си сред тълпата от екзалтирани завършващи, Николета Лозанова стана център на внимание. Всички я обградиха с молба за снимка, а тя с усмивка се съгласи да се щракне с всеки. Водещата се бе спряла на спортен стил, с който обаче не остана незабелязана. Интересен акцент е, че обувките й бяха в тон с ризата на Иван, който бе подбрал за големия ден и черен панталон и бежово сако и определено изглежда доста добре. А и с такава дама, трябва да си на ниво!

След импровизираната фотосесия, Иван извади от багажника на колата на Николета Лозанова десет букета, които да подари на любимите си учители. Дамата си пък дари с целувка по бузата. Тя му пожела приятно прекарване и отпраши с джипа си доволна, че е направила момчето щастлива. Абитуриентът разкри, че с Николета се познават от осем години и са си близки приятели, пише blitz.bg.

nikoleta

Снимка: marica.bg

Това не е първият случай, в който водещата на „Папараци“ прави големият ден на някой абитуриент още по-запомнящ се. През 2013 г. тя избра чрез профила си във фейсбук Яница от Велико Търново и й подсигури целия бал, та дори и я закара до училището. Двете се бяха пременили в леопардово и станаха хит в града. През 2009 г. пък стана дама на бала на по-малкия брат на приятелката си Андреа. През 2010 г. придружи младеж от Сопот, а миналата година Николета Лозанова подари цялостна визия на красавицата Михаела.

nilo bal

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Николета Лозанова ВИП дама на пловдивски абитуриент (Фото)”

  1. ВИП

    май 25. 2016

    ВИП ахахахахха, беше или поне си мислеше че е докато беше жена на Валери Божиное , сега випката е новата му.

    Reply to this comment

Добавете коментар