Николета Лозанова бременна от Ники М! (Вижте истинската причина да слезе от екран)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова е бременна и затова е напуснала „Папараци“!

Това гласи най-сочната клюка в светските среди. Изявлението на Николета Лозанова, че напуска тв таблиода, изненада всички, дори продуцентите й. Още преди няколко месеца се понесе мълвата, че плеймейтката чака дете от своя любим Ники Михайлов. Но последните й фотоси по бански са красноречиви дали е бременна.

Разбира се, не е изключено Николета Лозанова да е узнала наскоро щастливата новина и все още да не й личи. Според слуховете, тя е споделила с продуцентите си Иван и Андрей, че ще става майка отново след няколко месеца. Така заедно са взели решението, че трябва да й намерят заместник в „Папараци“.

Но уговорката им била те да разкрият новината за рокада. В последствие, обаче, се оказа, водещата сама разкри напускането си. Това не бе прието никак добре от Иван и Андрей. Засега няма категорична позиция как точно се е случила раздялата между плеймейтката и предаването, но явно все нещо ще остане скрито. Продуцентите не пожелаха да коментират и какво се случва в личния живот на тяхната доскорошна подчинена.

Засега Николета Лозанова нито е потвърдила, нито е отрекла новината, че е бременна, Говори се, че не иска да дава изявление на този етап, тъй като още се чуди дали да задържи бебето. Но на фона на голямото желание на Ники Михайлов да стане баща и сериозността на връзката им, подобно оправдание звучи направо нелепо!

Николета Лозанова използва бременността за оправдание?!

Николета Лозанова използва бременността за оправдание?!

Затова и мнозина заподозряха, че мнимата бременност на Николета Лозанова е просто нейното оправдание за премахването й от „Папараци“. Все пак, тя е свикнала винаги да излиза като победител от всички ситуации и не би признала, че вече е нежелана или е била изгонена…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар