Николета Лозанова беснее след изгонването на Дани Петканов! (Вижте кой е другият й фаворит)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова така и не влезе в къщата на ВИП Брадър, но внимателно следи какво се случва в нея!

Дни преди финала на риалитито, Николета Лозанова разкри публично кои са нейните фаворити. Снощи соченият от мнозина за фаворит Даниел Петканов изненадващо бе изгонен на полуфинала. Това „решение на зрители“ успя да изненада и разгневи не само съквартирантите, начело с Алекс Петканова.

Оказва се, че Николета Лозанова е една от най-големите фенки на Лудия репортер извън Къщата. според нея, той е „пример за подражание“. Разбира се, това нейно твърдение предизвика разнопосочни коментари. Не са малко тези, които порицаха Петканов за отношението му Алекс и не могат да бъдат убедени, че е най-достоен за победител.

Въпреки това, плеймейтката искрено го харесва, вероятно заради откровеността и непринудеността му. А снощи е останала жестоко разочарована, че именно той завърши на шесто място. Но, Николета Лозанова има и друг фаворит, който отиде на финал!

Става дума за Мегз. Според нея, дизайнерката от Раковски „заслужава голямо признание“, защо не и то да де казва Любима звезда на България! Двете са си близки приятелки от години и не е учудващо, че плеймейтката изразява подкрепата си за Каканашева. За съжаление, двете нямаха възможност да обитават Къщата по едно и също време…

Още преди началото на ВИП Брадър се заговори, че Николета Лозанова ще бъде най-голямата звезда в този сезон. Но влизането и в риалитито така и не се случи, а причините останаха неясни. А днес сякаш в думите на красавицата се прочита съжаление, че не е станала част от този формат.

Николета Лозанова симпатизираше на Петканов

Николета Лозанова симпатизираше на Петканов

 „…те влизат за пари, за слава, “на спа санаториум” (Сашка Васева)….а излизат преродени, осъзнати и дори женени…възхитителен и много емоционален сезон, който ме разтърси, разплака многократно, както от смях, така и от вълнение при срещата с най-скъпите им същества!.. Big Brother се превърна в институция!“, написа Николета Лозанова.

Мегз е настоящият й фаворит

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар