Николета Лозанова без приз за Playmate All Stars заради завистливи колежки

Гласувайте за статията

Николета Лозанова остана без очаквания приз, завистливите плеймейтки й скроиха гаден номер

Лъксавата водеща Николета Лозанова остана без приз за Playmate All Stars. Въпреки, че всички очакваха тя да грабне наградата и да стане пляймейтката на всички времена тя стана жертва на невероятната злоба на останалите участнички.

След края на онлайн гласуването 15 красавици бяха на финала. Които се събраха в столичния клуб Мегами. Където се струпаха на веднъж все видни хубавици. В пълно снаряжение от скъпарски тоалети, високи токчета и всевъзможни фризури, предават от електронното издание hotnews.bg.

Според правилата тези нахъсани мадами трябваше да изберат коя от тях да се накичи с титлата плеймейтка на плеймейтките. Всяка една от 15-те мадами трябваше по съвест да напише името на бял лист коя е най-достойната от най-горещите бг жени.

Само, че дали се случи точно така? Ней-неочаквано Златка Димитрова получи званието Best of the Best. Не, че няма необходимите качества, но Николета Лозанова е много по-популярна личност  от Черната Златка. Затова тръгнаха слухове, че найгорещите момичетата са се наговорили нарочно да прецакат Ни Ло.

За големия купон в нощния клуб Златка Димитрова дойде в черен стилен тоалет заедно с бащата на първородното си дете Миро. Николета Лозанова пък се показа само по златни ланци. В твърде провокативен тоалет.

Въпреки, че изпусна приза Playmate All Stars водещата на „Папараци” блесна на корицата на юбилейното издание на PLAYBOY. Като демонстрира супер стегнати задни части и завиден силиконов бюст.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар