Арестуват Николета Лозанова заради онлайн магазин?

Гласувайте за статията

Николета Лозанова гази закона, като продава дрехи ментета със знака на известни марки в онлайн магазин

Николета Лозанова

Николета Лозанова го загази

Николета Лозанова здравата е загазила. Плеймейтката се е набъркала в незаконен бизнес, заради който може да бъде осъдена на затвор. Жената на Валери Божинов е започнала да се занимава с продажба на дрехи, реплики на световноизвестни марки. Ментетата на Лозанова били с логото на „Шанел” и Кристиан Диор, което е абсолютно незаконно, писа „Всеки ден”, цитиран от HotArena.net.

В своя онлайн магазин Николета сама рекламира дрешките и уверява своите клиенти, че това са „Най-добрите реплики”. Цените на ментетата, разбира се, са доста завишени, като например един анцуг от плюш струва 130 лева само защото на него е лепнато логото на „Шанел”.

Плеймейтката не се задоволява само с лансирането на готова стока. Има и работнички, които шият по желание на клиента.

Вероятно след раждането на малката Никол кариерата на Николета като модел доста е залиняла и плеймейтката е решила да се преориентира. Футболната съпруга е свикнала да изкарва добри пари, като се съблича, но явно с намаляването на фотосесиите е решила да припечелва и като облича хората.

Да продаваш дрехи ментета със знака на световноизвестни дизайнери обаче е в разрез със закона и заради този вид търговия Лозанова може да търка наровете в Женския затвор.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Арестуват Николета Лозанова заради онлайн магазин?”

  1. Pepi Djelebova

    февр. 22. 2013

    Алчноста и на Николета Лозанова няма спирка.Тя как мислете ,защо влиза в ,,КАРТИЦАТА ''.ЗА ДА СПИ С НЯКОЙ''в Картицата или да спечели 250000лева.

    Reply to this comment

Добавете коментар