Хванаха Николета да се натиска в клуб (ВИЖ С КОГО)

Гласувайте за статията

Плеймейтката изловена в гардеробната да се натиска с чужд мъж

Хванаха я! Николета Лозанова се натиска с чужд мъж в гардеробната на известен столичен клуб. Плеймейтката най-безсрамно кръшка на мъжа си и то под носа му. Компроматът бе пуснат тази сутрин в социалната мрежа и то не от друг, а от съучастника на моделката. Която реши да се натиска не с друг, а с Азис.

Опаа! Какви ги върши Николета ?

Опаа! Какви ги върши Николета ?

Сам певецът се похвали какви ги вършат с Ни Ло зад кулисите. Двойката се е скрила чак в гардеробната, за да не бъде изловена в крачка. Палавата футболна съпруга за пореден път показа на какво дължи славата си на фатална красавица, а покрай нея Василка все повече започва да се държи като мъж. Дружбата между двете приятелки започва да става нещо съмнителна, май.

Плеймейтката се натиска с Азис

Плеймейтката се натиска с Азис

Въпреки че двамата са категорични, че се обичат като сестри, палавите им фотоси стават все по-горещи. Василка все по-често се снима в провокативни сцени заедно с Николета, а моделката изглежда няма нищо против, че дружката й я така разпалено я ухажва.

Феновете обаче се шегуват, че двойката е започнала да става съмнителна. А някой дори се майтапят с Валери, че трябва да внимава с Азис, да не му отмъкне съпругата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар