Ексклузивно! Николета се снима в клип на Емилия!

Гласувайте за статията

Николета Лозанова се снима в клип към новата песен на Емилия! Вижте коя е тя!

Николета Лозанова ще се снима в новия клип на лятното парче на поп-фолк певицата Емилия! Песента е заредена с много романтика и лятно настроение.

Лозанова сама изявила желание да участва в снимките на клипа! Още щом чула парчето и го обявила за своя фаворит за летен хит и с най-голям ентусиазъм пожелала да се включи в проекта.

николета

Николета в новия клип на Емилия.

Емилия била предоволна и радостна, че Ни Ло ще се снима в нейния клип, още повече, че самата тя изявила желание. Според Емилия, Николета е много красива жена, която в момента е и адски актуална, така че какво по-хубаво за певицата!

Някои от медиите започнаха веднага да умуват, какво ли толкова много е докоснало Ни Ло новото парче на Емилия, което носи заглавието „Ще чакам да ми звъннеш”. И защо Лозанова толкова настоявала да се снима в него.

Дори зли езици предположиха, че вероятно има сантиментална връзка с любовната история на Николета и Ники Михайлов, от която тя била толкова наранена, както сама сподели в телевизионно интервю.

За сега Николета отрича  да е вярно, че сантименталност е предизвикала интереса й и желанието й  да се снима в клипа на песента на Емилия.

Каква е тази работа ще стане ясно рано или късно.

&nbsp

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Ексклузивно! Николета се снима в клип на Емилия!”

 1. Аннджи

  юли 10. 2012

  Точните причина са две… сантименталната( злобата я разяжда заради Николай Михайлов) иска и се да има и двамата( кучката си остава кучка), и другата ПАРИТЕ. Трябват сега са трима и един неизвестно къде ще играе още футболист.

  Reply to this comment
 2. Деси

  юли 17. 2012

  Не съм виждала по-красива жена.Повече от сигурно е че може да подлуди всеки мъж.Прекрасна е…..

  Reply to this comment

Добавете коментар