Николета и Валери сложиха край на брака си! (Всичко за развода)

Гласувайте за статията

Николета и Валери тайно се разведоха, краят на брака им вече е факт

Николета и Валери узакониха края на брака си. Най-коментирания и дългоочакван светски развод вече е факт  без много шум.Валери БожиновНиколета

През миналата седмица софийския съд уважи молбата на най-одумваната светска двойка и прекрати тяхното брачно съжителство. Новината написа вестник „Всеки ден“. И така от най-шумната светска сватба се стигна до таен развод. Избегнаха се всякакви коментари и светска шумотевица.

Малката Никол съдът е присъдил на майката. Тя ще се грижи за детето, а семейното жилище, в което живеят остава за Николета. Валери ще може да вижда щерка си два пъти месечно, както и за 30 дни през семейните празници като Великден и Коледа. Темида постанови таткото да плаща 85 лева издръжка на месец. Плеймейтката няма претенции, че сумата е малка. Всеки знае, че Валери е твърде отговорен баща и дава в пъти повече за децата си.

Едва ли дългоочакваният развод ще донесе на Валери спокойствие. От самото начало той се опъваше да финишира брака си с Николета. Страховете му бяха основателни тъй като се притесняваше какво съдът ще присъди в полза на бившата му.

По време на брака си с водещата на „Папараци“ футболистът понатрупа доста милиони заради трансферите си в различни отбори. Звездната двойка доста профука за скъпи глезотии из цяла Европа. Въпреки това сметките на Божинов не са се опразнили, не всички пари са профукани.

Николета Лозанова се посъветвала с адвокати и специалисти за да може да заведе основателен иск и да сложи ръка на полагащото й се от семейните сметки. След щателно пресмятане сумата от трансферите на Валери набъбнала до 15 милиона в евро. Е, част от тези милиони вече ги няма, но все е останало нещичко за бившата вече съпруга.

Николета Лозанова се е зарекла да вземе всичко, което й се полага по закон до последната стотинка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар