Николета и Валери се събраха – ето фактите

Николета и Валери се събраха – ето фактите
4 (80%) 4 votes

Николета и Валери май се отказаха от развода, убедени са феновете им

Николета и Валери демонстрират доста съмнително поведение в социалните мрежи

Николета и Валери май се събраха. По всичко личи, че може би най-одумваната родна светска двойка се е отказала от идеята си за развода. Ако изобщо намеренията им са били сериозни, тъй като плеймейтката е готова на всичко, за да накара хората да говорят за нея. Дори и да лъже, че се разделя с мъжа си.

Събраха ли се Николета и Валери?

Събраха ли се Николета и Валери?

И както беше заета да тръби наляво и надясно за изневерите на благоверния си, така в един момент Николета млъкна и спря да обвинява футболиста в кръшкане. Нещо повече, двамата бяха изловени в съмнително единомислие в действията си във Фейсбук. Вчера Николета и Валери публикуваха в личните си страници абсолютно еднакви постове с реклама на бутик, който плеймейтката рекламира от доста време.

nikoleta valeri postДвата поста бяха еднакви не само като текст, емотикончета, ами дори и като време – бяха пуснати по едно и също време само с няколко минути разлика. Което означава, че или все още законните съпрузи са се наговорили да го направят или Лозанова има достъп и до Фейсбук страницата на мъжа си.

Което и от двете да е обаче, то означава само едно – че двамата са отново в добри отношения и нищо чудно разводът, доколкото го е имало, да е забравен.

Последвалото поведение на Валери също е повече от съмнително. След като онлайн потребителка написа към публикацията му, че и Николета е качила същото, той незабавно изтри поста си.

От Kliuki.net обаче успяхме да му направим скрийншот, който можете да видите в галерия. Заедно с поста на моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар