април 25, 2024

Николета и Валери - прегърнати в мола? (Факти)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-pregarnati-v-mola-fakti/146483 Kliuki.net
Николета и Валери - прегърнати в мола? (Факти)

Николета и Валери или са се сдобрили, или раздялата им пак е била рекламен трикНиколета и Валери бяха изловени ръка за ръка в един от столичните молове

Николета и Валери май се отказаха от развода. Ако изобщо някога са мислели наистина да се развеждат. Редовни читатели на Kliuki.net алармираха, че са забелязали двамата на разходка в столичен мол преди няколко дена. Като футболистът и плеймейтката са се движели ръка за ръка и по нищо не изглеждало да имат проблеми. Камо ли пък да са разделени.

[caption id="attachment_91792" align="alignleft" width="300"]Николета и Валери са били забелязани заедно в столичен мол Николета и Валери са били забелязани заедно в столичен мол[/caption]

И за да е идилията пълна, с тях са били както дъщеричката им Никол, така и сина на Валери от връзката му с Алисия - малкият Валерко. Четиримата приличали на типичното щастливо семейство, което пък за пореден път повдига въпроса доколко раздялата на плеймейтката и футболиста е реална. А не пи ар ход. Двамата най-вероятно са били в мола, където се състоя партито за третия рожден ден на дъщеря им Никол.

Дори и това да е причината да ги видим заедно обаче, те надали ще се движат прегърнати и хванати за ръце. "Ясно е, отново са заедно", убедени са феновете на двойката, научиха от hotarena.net. За подобна развръзка говорят и снимките от партито на Никол, на които тримата изглеждат повече от щастливи заедно. И по нищо не личи между родителите да има каквито и да е дрязги и разправии.

Николета и ВалериДа не говорим и че вече стана ясно, че бившата на Валери - Алисия, е заминала за Турция, където се надява да се събере отново с Ники Михайлов. След като е осъзнала, че с Валери няма шанс, коментират близки до певицата.

Тя и бащата на детето й се сближиха покрай новината за развода му с Николета като феновете дори смятаха, че ще ги видят отново заедно. Очевидно обаче Валери отново е решил да избере Николета.