април 19, 2024

Николета и Валери демонстрират семейно щастие (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/nikoleta-i-valeri-demonstrirat-semeyno-shtastie-snimki/146576 Kliuki.net
Николета и Валери демонстрират семейно щастие (Снимки)

Николета и Валери се държат като истинско семейство

Напоследък Николета и Валери започнаха да демонстрират, че са щастливи заедно. И то след като доста шумяха с показните си и пикантни истории и циркове покрай раздялата си, което събуди подозрения дали е истинска или е пиар акция. Особено показно натрапваха идиличните си отношения и семейно щастие на такъв хубав празник като рождения ден на дъщеричката им.

[caption id="attachment_92209" align="alignleft" width="300"]Николета и Валери на рождения ден на Никол Николета и Валери на рождения ден на Никол[/caption]

Дори в неделя вечер самата Николета Лозанова, водещата на „Папараци”, ще направи съпричастни на семейното шоу и зрителите на БиТиВи.

И защо ли, след като всеки, който се интересува от живота на тази скандална светска двойка вече е прочел и видял не малко за това „събитие” на годината. Дори форумци се възмущават, че Николета и Валери не жалят даже детето си, за да се рекламират и изтъкват собствените си персони, и пожелават на малката Никол да е по-стойностна в живота от родителите си.

Разбира се партито за самите деца си беше хубав празник, а и такова ВИП тържество си е цяло събитие за тях. Фокуси, аниматори, Мики Маус, торти, захарен памук. Момиченцето се радваше, както на присъствието на братчето си Валери-младши, така и на близки и роднини от четири поколения – от прабабата до връстниците на Никол.

Та общо взето в такава обстановка Николета и Валери демонстрираха семейна идилия, играеха си на щастливо семейство, въпреки, че съвсем наскоро говориха за развод и размахваха томахавките. Идилията се допълваше и от стъкналите се в еднакви тоалети, с преобладаващо червено, майка и щерка и таткото, облечен в червено яке. Всички в един тон. Нищо лошо за тоалетите, хубави са, но такива ли са наистина и отношенията между Николета и Валери.

Дали семейното щастие на тази двойка цари само на празник, за пред хората или наистина са се събрали и семейната идилия е истинска. Или Николета продължава да си живее в своя измислен свят и води един живот, в който няма нищо стойностно (освен дъщеричката й разбира се), пишат форумци.

nikoleta nikol rd1 nikoleta nikol rd2