Николета и Ася Капчикова скочиха на Мис Плеймейт: Не си достойна за титлата! (Подробности)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова и Ася Капчикова се обединиха срещу Маги Бадер.

Избирането на Мис Плеймейт и този път не мина без скандал, както и без името на Николета. Тя е почетен гост и част от журито на еротичния конкурс. Докато някои предполагат, че именно Лозанова е уредила победителката с короната, то се оказва, че истината е съвсем различна. След церемонията водещата на „Папараци“ си щракна селфи с друга участничка – Зорница Цветанова.

А снимката бе гарнирана с изказването, че Зори е нейната Мис Плеймейт. Така Николета обори всички слухове, че е гъста с победителката Маги Бaдер. Нещо повече, показа неудовлетворение от избора на поредната си наследница. Лозанова не спряла цяла вечер да агитира за своята любимка, но явно нагласеният вот се е оказал по-силен от нейните симпатии.

Вyпреки че не грабна наградата, Цветанова не се чувства разочарована, защото е успяла да спечели симпатиите на най-успешната плеймейтка. На афтърпартито пък Николета затрупала Зори с поздрави по неин адрес, пише hotarena.net.

Към този нежен бунт на фронта на плеймейтките се включи и актуалната до преди дни Ася Капчикова. Тя с видимо нежелание предаде щафетата на Маги Бадер. По време на церемонията двете се държали хладно една към друга. Фразите, които си разменили, били по принуда при награждаването.

А на следващия ден в предаването „На кафе“ гневно заяви, че й се иска новата победителка да разбере колко е тежка короната. И тя със сигурно вече го усеща! Освен това, Ася също сподели, че нейната фаворитка за първото място е била друго. Не пожела обаче да сподели нейното име.

Тя заяви лаконично, че пожелава успех на Маги Бадер. В думите й се четеше двойно разочарование – от избора на победителката и от факта, че вече не е актуалната Мис Плеймейт. Е, Николета няма подобен проблем, защото успя да превърне победата си в истински трамплин към успеха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар