ТРЕВОГА! Николета заприлича на гарга?! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Плейметката смени визията си и ужаси мрежата

 

„Хелоуин” мина и замина, а някои звезди решиха точно сега да правят плашещи трансформации със себе си. Стресирани потребители в мрежата коментират последната промяна във визията на Николета Лозанова.

Плейметката реши да удари конкурентките в земята и смени цвета на косата си с…черен.

Харесвате ли новата Николета?

Харесвате ли новата Николета?

„И без това често ми очернят името, поне и косата ми да е черна.”, писа с усмивка любимата на Валери на страницата си в социалната мрежа. Приятелите й веднага се изредиха да я хвалят и да я даряват с божествени комплименти, че си остава най-красивата принцеса, ако ще и с розова коса да се появи.

Други обаче никак не са впечатлени, а по-скоро ужасени от вида й. „Какъв е тоя кюмюр, с който се е намазала?!”, „Вижте й очите, направо като гарга!”, подиграват се с нея във виртуалното пространство. Ясно е, че не всеки одобрява потъмнилата се Николета, а и е съвсем нормално – всеки си има вкус и представа за хубост.

Злобни дружки на Божинова пък веднага взеха на подбив Алисия, която според тях сега веднага ще хукне към общия им фризьор и ще настоява за същия цвят на главата. И без това все се говори, че НиЛо и настоящата половинка на Ники Михайлов са като две капки вода, толкова си приличат, че можеш да ги сбъркаш.

Дали ще стане така, времето ще покаже, но да оставим враговете й на мира, вижте сами как изглежда сега една от най-желаните жени в България.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “ТРЕВОГА! Николета заприлича на гарга?! (ФОТО)”

  1. Kiro

    Ное. 17. 2012

    В стремежа си да прилича на Алисия Николета заприлича наистина на гарга проскубана. УЖАС! То камбестия нос ли не си изпили, то джуки ли не коригира, то цвят на коса ли не бойдисва с такъв като на Алисия, само и само да я дразни. Цял живот някоя копира. Забрави каква парцаланка беше и носеше чуждите дрехи и обувки, сега сложи два парцала по-скъпи на гърба си и стана ДАМА :))))) Пази боже, сляпо да прогледне! :)))))

    Reply to this comment

Добавете коментар