Николета в ПАНИКА, че залезе! (ВИЖ Й РЕАКЦИЯТА)

Гласувайте за статията

Плейметката е в ужас от Моника, която я издуха в забвение

 

Моника измести Николета! Край със славата на Николета! Тя залезе!

Драма! Славата на Николета се изпари

Драма! Славата на Николета се изпари

Както вече Kliuki.net писа, Божинова е история и поне според масовото мнение нейната слава се оказа тип „еднодневка”. Отчаяните й опити през последните месеци да възвърне позициите си на секси плейметка, удариха на камък.

За да затвори устите на злословещите по неин адрес, сега тя измисли хитър ход и заяви, че става примерна майка. Накратко, какво като е залязла, явно е дошъл момента да се отдаде на семейството си. Честито! Значи няма драма, нищо не може да засенчи щастието на НиЛо и напук на приказките, че за разлика от нея, новоизгрялата й двойничка Моника ще е все по-търсена, силиконката продължава напред и ще се примири с тази роля. Да, ама не.

Валери дондурка Никол, докато мама се чуди как да възроди славата си

Валери дондурка Никол, докато мама се чуди как да възроди имиджа си

Според по-информирани със ситуацията, Лозанова е хвърлила бебето на съпруга си и хукнала трескаво да търси ангажименти, в които отново да покаже форми и как умее да разгорещява мъжете. Тя дори планирала изненади, с които да си върне скандалното поведение, включвайки и провокативни голи изпълнения. Дали обаче тези напъни ще имат ефект, времето ще покаже.

До тук нито изявата й в лъскавия клип на Азис, нито в този на Емилия, се оказа нещо впечатляващо за аудиторията. Затова повечето са скептични и относно бъдещите й козове: „Николета вече е безинтересна, обикновена родилка. Просто не й достигат стил и интелект, а и много е тантуреста и късокрака. Да си живее с любимия мъж и желаното бебенце и да престане да се показва, защото никой не се интересува от нея.” И още: „Стига пози и натрапване! Да си гледа мъжа и детето, безинтересна е. Безмозъчна и безотговорна жена, която иска да блести, но залезе и за нея се говори само с погнуса.”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар