СКАНДАЛ! Николета – „втора пушка” или лицемерка?

Гласувайте за статията

В интернет върви ожесточена дискусия, която страшно унизи плейметката

 

Николета Лозанова наскоро блесна в новото парче на Емилия, което се оказа леко копирано като визия от чужда продукция, но това е отделна тема. Покрай видеото на „Ще чакам да ми звъннеш”се заформи яростна битка между виртуалните потребители.

Николета в клипа и дискусията, която върви по нейн адрес

Николета в клипа и дискусията, която върви по нейн адрес

От една страна скочиха тези, за които плейметката е „истинско чудовище“ и „крадла на мъжки сърца”. Участниците в словесната надпревара я определят как ли не и я винят във всевъзможни грехове. Като цяло битува мнението, че НиЛо „и в клипа, и в живота все ще си е „втора пушка” (любовницата)”. Възмутени от тези реакции защитници на красавицата веднага надигнаха глас и заявиха, че не може да се говори така, защото тя е законна съпруга на Валери. Устите им няма как да бъдат затворени обаче и те продължават да настояват, че силиконката е чисто и просто една „разбивачка на семейства” и дори „лицемерка”.

Толкова неприятни думи се четат в интернет по адрес на Николета, че тя сигурно ще се почувства силно унизена от случващото се. От друга страна досега не ни е оставяла с впечатлението, че надава ухо за хорските приказки, които винаги ще вървят по този или онзи повод…

Според мнозина няма какво да се сърди нито тя, нито обожателите й, защото палавата брюнетка сама си е извоювала славата на такава жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “СКАНДАЛ! Николета – „втора пушка” или лицемерка?”

  1. Elisaveta Grisheva

    Ное. 05. 2012

    razberi mila vtorata si ostava vtora.

    Reply to this comment

Добавете коментар