Николета се ПРОДАДЕ на VIP Brother! Виж за колко

Гласувайте за статията

Плеймейтката прибра астрономическа сума за участието си в риалити формата

Плеймейтката Николета Лозанова се продаде на VIP Brother. След всичките увъртания и слухове брюнетката най-после каза заветното „да“ и прие да влезе в Къщата. Участието й обаче далеч не е безплатно, а според родните стандарти моделката ще прибере  направо астрономическа сума.

Николета Лозанова се продаде на VIP Brother за 300 000 лева

300 000 лева! Николета въобще не си е поплювала при преговорите, коментират запознати. Но и шоуто, което ще изнесе няма да е скучно. Срещу „скромната“ сума Ни Ло вероятно ще завърти грандиозни интриги, коментират форумци.

Азис не пропусна да я поздрави за удара

Азис не пропусна да я поздрави за удара

Мнозина са изненадани, че моделката ще зареже пак за месец бебето си, за да се развява из медиите. Други с нетърпение очакват да видят какъв скандал пак ще забърка Николета в риалити шоуто, пишат от hotnews.bg.

Плеймейтката сама се похвали  за парите на страницата си в социалната мрежа. А приятелката и Азис не пропусна я поздрави за удара, който е направила. „ПРИЗНАХ ТЕ…300 000 ЛВ. МОЖЕШ САМО ТИ ДА ИМ ВЗЕМЕШ, ЛИСИЧКЕ“, коментира Азо.

Форумци обаче отбелязват, че щедрият хонорар доста ще загорчи на Лозанова. Особено ако се потвърди слухът, че в къщата ще прекара немалко време в компанията на старата си врагиня Алисия. Която едва ли ще пропусне възможността да разчисти сметките си с плеймейтката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар