ОХО! Николета вика за Нед! Виж им общата тайна (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Плейметката се издаде, че всъщност си пада доста повече по Нед, отколкото твърди

 

Присъствието на Найден в Къщата беше очаквано с особен интерес от зрителите и за тяхна радост той наистина влезе. Сега от ден на ден става все по-забавен, въпреки че до известна степен изглежда променен и не прекалява.

Нед събира симпатиите на съквартирантите си, но извън тях той си има доста поддръжници, а както се оказа е любимец и на една от най-известните плейметки.

"Той е най-големият", кефи се Николета в мрежата

„Той е най-големият“, кефи се Николета в мрежата

Доста учудващо и странно, констатират наблюдателни в мрежата. Николета Лозанова не се стърпя и бурно огласи чрез профила си във „Фейсбук”: „Той е най-големият! За него съм!”. Разбира се, тя визираше точно бившия на Зара, а това предизвика силно вълнение в околните.

Мнозина си спомнят, че преди време двамата имаха обща сценка, в която НиЛо му се тросна като ощипана мома и май се направи на силно възмутена. Докато бяха двойка в популярно танцово шоу, Нед не издържа на страстните чупки с хубавицата и… показа колко я желае. В резултат си изпроси звучен шамар от силиконката, която се дръпна рязко от него и го нарече „простак”.

НиЛо извъртя звучен шамар на „радостния“ Нед, но май още пази топъл спомен

„Да, но май пази топли спомени от „големият”, че сега така яростно вика за него, а?!”, кискат се за нейна сметка потребители. Няма как да знаем дали това е причината, но е факт, че половинката на Божинов следи реалитито и винаги има твърда позиция за своите фаворити.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар