Ексклузивно! Виж как Валери храни малката Никол (ФОТО)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова публикува ексклузивна снимка на Валери и малката Никол, докато таткото й дава мляко и я гушка

Валери и Никол

Валери и Никол

„И на Валери не му е лесно” – това е написала Николета Лозанова под снимката с Валери и малката Никол, която тази сутрин качи във Фейсбук. На фотото Божинов е гушнал дъщеричката си и й дава мляко. Личицето на Никол не се вижда, но пък памперсът й е заел цялата снимка, което предизвика умиление сред потребителите в социалната мрежа.

„Толкова са сладки!”, „Колко е пораснала, даже има опашчици!”, „Ах какви сладки крачета” и прочие разнежени коментари четем под снимката, качена от Ни Ло.

Разбира се, има и потребители, които се възмущават от грижовността на Валери Божинов.

Причината обаче е скорошната новина, че Николета Лозанова ще участва във ВИП Брадър и смята да зареже невръстното си дете на грижите на таткото. Божинов обаче е зает със спортни ангажименти, което означава, че или трябва да поверят Никол на бабите, или да наемат детегледачка.

И всичко това заради мераците на Лозанова да се излага по телевизията, мърморят възмутени майки по форумите.

Други майки пък корят Николета, затова че публикува снимки на бебето си в социалната мрежа. Според тях то може да стане жертва на зли очи и да го урочасат. „Но на Лозанова не й пука. Тя гледа само да си прави реклама чрез малката Никол”, клатят глава майките.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар