Азис СМЕНИ Николета! Виж с кого

Гласувайте за статията

Фолк певецът заряза плеймейтката

Азис заряза Николета Лозанова. Доскоро изпълнителят не спираше да подражава на бившата моделка не само по стил, но и визуално. В последно време обаче Азо смени имиджа кардинално. И вместо Николета започна да копира Валери.

Азис смени Николета

Азис смени Николета

Не е тайна, че кралят на фолка отдавна си пада по футболиста. И неведнъж му се е обяснявал в любов. На новогодишното парти, двамата дори си спретнаха доста пикантна фотосесия. Която предизвика доста двусмислени коментари относно приятелството им.

Както изглежда обаче Азис не само си пада Валери, но е започнал и да го копира. В последно време Василка заряза имиджа си на дама и реши да се прави на Божинов.

Вече копира Валери

Вече копира Валери

Певецът дори пусна няколко снимки, на които е едно с едно с футболната звезда. „Само сменя прическата и е копие на Валери“, коментират форумци. Други твърдят, че Азо нарочно си обработва снимките с фотошоп, за да заприлича на футболиста. „Първо накара Николета да му даде дънките на Божинов, а сега се опитва съвсем да заприлича на него, пишат форумци.

Не е тайна, че Божинов отдавна е слабост на Азис. Самият изпълнител толкова често му се обяснява в любов, че в светските среди дори се носят вече вицове по този повод. Фенове се шегуват, че след като не е успял да го спечели с имитацията си на Николета, Азис сам е решил да се превърне в копие на любимия си спортист.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Азис СМЕНИ Николета! Виж с кого”

  1. BRAVO

    Reply to this comment

Добавете коментар