Николета: Валери е голямо дете!

Гласувайте за статията

Плеймейтката публикува снимка в социалната мрежа

Николета Лозанова пусна нова снимка в социалната мрежа. Плеймейтката се похвали, че романтичната й ваканция с Валери е повече от прекрасна и двамата много се забавляват. Влюбените обаче, освен романтични мигове, споделят и много весели моменти.

Николета смята Валери за "дете"

Николета смята Валери за „дете“

Като снимката на Валери с още три деца.

„Quarto BAMBINI“ (Четири деца–б.а.), написа под снимката на Валери Николета. Лозанова с усмивка споделя, че й съпругът й е едно голямо дете.

Двойката си прекарва повече от страхотно в момента и се радва на романтичен воаяж в тропически рай. Но докато футболистът се задоволява да плува в басейна, Ни Ло предпочита доста по-екстремни преживявания.

Моделката наскоро се похвали, че е плувала с акули и дори ги е видяла отблизо, докато притесненият й съпруг, неспокойно очаквал да излезе на брега. Общуването с морските хищници обаче се сторило изключително приятно на плеймейтката. И тя дори се пошегува, че сред тях се чувства напълно в свои води.

За разлика от нея Валери предпочете да се забавлява по-кротко и пусна снимка, на която лудува с няколко местни деца. „Четири деца“, написа под фотоса плеймейтката, намеквайки, че съпругът й е най-голямото сред тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар