Никой не си спомня за Нико Тупарев

Гласувайте за статията

Когато паднеш от високо боли най-много!

Жената на Тупарев го изгони

Жената на Тупарев го изгони

Маститият телевизионен продуцент Нико Тупарев яко е закъсал, съобщиха негови приближени

Бащата на „Биг брадър“, който вече няма ангажименти в Нова телевизия, бил пред фалит, а и съпругата му Екатерина Попова го е изгонила окончателно от вкъщи.

Елегантната бизнес дама, която е шеф на българския филиал на международната рекламна агенция „Метрополис груп“, била бясна от пристрастеността на съпруга си към млади момичета и опияняващи субстанции. Последното завоевание на Нико била 20-годишната Росица с мерки на модел.

Катя и Нико са женени от няколко години и имат З-годишен син -Тома, който носи името на таткото на продуцента на „Стани богат“. Катя има 15-годишна дъщеря от първия си брак, която живее задно с майка си.

Преди да се ожени за Екатерина, Тупарев преживя връзка с Мия Сантова – по онова време новинарка в Нова телевизия.

Любовта им пламва из коридорите на медията през 2001 г. Стават гаджета два месеца след като Ники Кънчев казва за първи път: „Нека играта да започне сега.“

Двамата били еднакво неотстъпчиви по характер и затова често се карали, разказват приятели на популярната двойка, научаваме от вестник „България Днес“.

„Бурна“, бе лаконичното определение на аферата „Тупарев-Мия“. Бурна бе и раздялата им. Близки до Сантова твърдят, че тя все още не е преодоляла Нико. Особено тежко й било, когато научила, че съпругата му го е дарила със син. Спомен от любовта й с продуцента е миникупьр, който управлява и до днес. За един рожден ден Тупарев зарадва любимата си Мия с жива маймунка, която след раздялата им тя даде за отглеждане в столичния зоопарк.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Биг Брадър е нагласено, победителите са ясни още преди старта на шоуто! Виж потресаващите разкрития на Радо Прашката » СВЕТСКО » Скандално - 16.07.2012

    […] на Биг Брадър до момента, са избрани еднолично от Нико Тупарев! Всичко е сценарий, измама и монтаж и изкривяване на […]

Добавете коментар