Ники Шванца вдигна сватба (Разби сърцето на Мая Илиева – Фото)

Гласувайте за статията

Ники Шванца забрави за Мая Илиева и вдигна сватба с обикновено момиче

Ники Шванца за първи път минава под венчило

Ники Шванца разби сърцето на Мая Илиева! Дългогодишният любовник на вдовицата на Георги Илиев вдигна тайна сватба със съвсем обикновено момиче. Церемонията се е състояла миналия уикенд във Варна, откъдето е избраницата на Николай Иванов и самият той.

Ники Шванца се ожени

Ники Шванца се ожени

Макар и да има зад гърба си редица връзки с немалко дами, Шванца досега не беше сключвал брак. Сред медийно известните му любовни афери се отличават тези с вдовицата на Георги Илиев – Мая, голямата любов на Слави Трифонов – Маги, както и щерките на ъндърграунд фигури като Радослав Калчев – Черния Роди, и Ивайло Паунов – Джованито.

Никоя от тях обаче, в това число и майката на сина му – Александра, която, след като се разделиха, се задоми с големия син на Стойчо Младенов, не успя да го накара да надене брачния хомот. Този уикенд това е сторила варненката Деси, с която той има връзка от около година и половина. 32-годишната хубавица също има дете от своя предишна връзка, не е свързана с фигури от ъндърграунда и досега не е влизала в полезрението на медиите.

Двамата са празнували венчавката си в ресторанта на хотелския комплекс „Ла Мер“, където са присъствали около 120 гости. Основно са били поканени приятели на двамата младоженци, но сред сватбарите е имало и доста популярни фигури с разнородни професии и статут в обществото, пише столичен сайт.

Ники Шванца, който бе издирван по обвинение в участие в организираната престъпна група на Иво Иванов – Иво Гела, се предаде доброволно на властите в началото на февруари, а през април бе освободен под парична гаранция. Престоят в ареста му дал време за размисъл и именно тогава взел решението да предложи брак на приятелката си, предават от vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар