Ники М. разкри новата си: Смени Алисия с топ плеймейтка

Ники М. разкри новата си: Смени Алисия с топ плеймейтка
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов смени Алисия с топ плеймейтка, ето коя е

Ники Михайлов разкри, коя е новата му дама. Футболистът не страда дълго по певицата Алисия, а си намери жена, която да е по негов вкус. Най-новата му изгора е плеймейтка, с тъмна коса и изключително популярна. Най-новата му изгора е първата подгласничка на тазгодишната носителка на титлата—Дилена Димитрова.

Противно на слуховете, че Михайлов е сменил Ася—Алисия с нейна съименничка, а именно гаджето на Криско — Ася Капчикова, друга плеймейтка успя да го плени. Брюнетката Дилена Димитрова успя да му завърти главата и той доста се е увлякъл по нея, пише HotZona.bg.

Според слуховете футболистът не е пропуснал да разгледа снимки на Дилена Димитрова в мрежата, като тя явно не се смущава от факта, че на повечето е полуоблечена. А запознанството помежду им станало на купона на Бандаловски. Освен за футбол, конкурси и други подобни, двамата имат още за какво да си говорят. Ники Михайлов и Дилена Димитрова споделят и обща страст към татуировките.

Това е първият случай, в който футболистът е забелязван в компанията на светска красавица, след аферата, която имаше с Алисия. Двамата бяха заедно близо 5 години, но така и не успяха да стигнат до брак и се разделиха.

Дали спортистът ще задържи вниманието си върху Дилена за по-дълго време не е ясно. Факт е, че дори и докато беше с Алисия често се впускаше в други афери. Светски хроникьори му приписват връзки с Преслава, фолк певицата Никол и други звезди. Самата Алисия неведнъж е казвала, че Ники М. не е само неин, за да му държи сметка с коя жена има връзка и с коя–не. Освен това влюбените многократно се събираха и разделяха, докато най-накрая не се умориха един от друг.

Дилена Димитрова е новата на Ники Михайлов

Дилена Димитрова е новата на Ники Михайлов

Що се отнася до Дилена Димитрова–моделката е сред най-желаните жени в столичния хайлайф в момента. А дали двамата ще се появят в обществото като светска двойка, предстои тепърва да стане ясно.

dilena 8

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ники М. разкри новата си: Смени Алисия с топ плеймейтка”

  1. Stan

    мар. 12. 2016

    Тази, някой я е излъгал, че е красавица! Отврат е даже!

    Reply to this comment

Добавете коментар