Ники Михалов се отказа от футбола? Отваря моден бутик в столицата (Подробности)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов прави рязка промяна в професионалния си път.

Вратарят Ники Михайлов е решил да стартира ново начинание наравно с футбола, с който се препитаваше досега, за да отвори път на своя дългогодишна мечта. Синът на Боби Михайлов ще нагази в дълбоките води на бизнеса, и то в сферата на модата! Футболистът е взел разумното решение да вложи събраните по време на спортната си кариера финансови активи в ново начинание, което се очертава да бъде доста успешно.

От дълги години Ники Михайлов им афинитет към модата, но досега се подвизаваше само като последовател на тенденциите и фен на световноизвестни скъпарски марки. Сега, обаче, той влиза в ролята на представител за България на световноизвестен моден бранд! И нещо повече – съвсем скоро футобистът ще отвори първия си бутик в столицата.

Николай е не само представител, но и лице на марката у нас, както и ексклузивен собственик на правата върху нея и нас. Все още не се издава името на бранда, но е ясно, че той е световноизвестен и един от любимите на звездите по целия свят, както и у нас. Разположението на магазина също все още се крие в тайна и ще бъде издадено заедно с дата на откриването му.

Очаква се премиерата на марка и първия работен ден на магазина да бъдат отбелязани с бляскаво парти, на което е сигурно, че ще присъстват куп лица на родния хайлайф, които са доказали своя афинитет към качествените произведения на модата.

Ники Михайлов става моден бос

Ники Михайлов става моден бос

С този свой ход вратарят вероятно изненада мнозина, които обрекоха спортната му кариера на провал, но се оказва, че в последно време той е подготвял своя голям бизнес удар. Ники Михайлов e в трепетно очакване за старта на новото си начинание, което определено ще го направят още по-желан сред родните красавици. Родителите му пък са повече от горди, че е съумял да инвестира изкараните с футбол пари и да подсигури бъдещето си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар