Ники Михайлов чака бебе от Николета Лозанова? (Вижте признанието му)

Ники Михайлов чака бебе от Николета Лозанова? (Вижте признанието му)
2 (40%) 2 votes

Ники Михайлов се е похвалил, че скоро ще влезе и в ролята на татко.

Родният национал Ники Михайлов, който напоследък се подвизава като играч в турския „Мерсин“ и като собственик на моден бутик у нас, е решил да изпълни и най-важната роля в живота на човек – да се сдобие с наследник. В последните години вратарят стана популярен повече с попаденията си в средите на родните бръмчалки, особено след раздялата си с Алисия. Ако се бе задържал с нея до сега, вероятно можеше вече да дундурка първото си бебче.

Но, човек се учи от грешките си и рано или късно се кротва. Това време е дошло за Ники Михайлов, който вече се е пренаситил от купони и леки жени и мечтае единствено за семеен уют и много любов. Именно за да бъде сигурен в ролята си на глава на семейството, той се е захванал с новото си начинание в модния бизнес, знаейки, че футболът е до време.

Придобил самочувствието, че може да се грижи за жена и дете, вратарят изуми съотборниците си с признание, че не само мечтае, но и работи по въпроса. По време на краткия си престой в България преди дни, повод за който бе срещата с Беларус, родните съотборници подложили на кръстосан разпит Ники Михайлов, който в последно време се покри от медийния шум. Разбира се, първият въпрос бил дали има жена до себе си, пише pik.bg.

Футболистът не само отговорил положително, но и се похвалил, че с нея работят за наследници още от лятото и се надява съвсем скоро чудото да се случи. Това признание оставило с отворена уста родните национали, които трудно повярвали в коренната промяна на техния съотборник. Тя обаче е факт и Ники Михайлов вероятно съвсем скоро ще се раздели със статута си на един от най-желаните ергени в страната.

Тук изниква и логичният въпрос коя е дамата, която ще го дари с първото му дете. Още от лятото, от когато датира и „усилената работа“ по въпроса за бебе, се заговори, че вратарят се е върнал при старата си тръпка Николета Лозанова, която често го посещава в луксозното му турско имение. Там двамата могат да се усамотят на спокойствие и да се трудят по заветната цел.

Ники Михайлов и Николета работят за бебе

Другата възможна версия включва мистериозна дама със сериозно образование и бизнес в чужбина, чиято самоличност футболистът не желае да разкрива. Ники Михайлов се зарече да пази личния си живот в тайна, но поне можем да бъдем сигурни, че ако избраницата му е Николета, това няма как да остане скрито.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Ники Михайлов чака бебе от Николета Лозанова? (Вижте признанието му)”

  1. $

    Ное. 23. 2016

    На 1000% не е Николета обекта на сериозно отношение. Имайки предвид семейството му, неговите възгледи и желания за бъдещето и многократните изказвания, че станал друг човек и търси жена да се задоми и създаде ЗДРАВО и щастливо семейство с деца ПИТАМ: Как виждате тогава една лека жена , като Николета, парясана с дете, с лоша репутация и име, без образование и професия стабилна( това гъзовейката е до време и вече и минава времето – 30 годишна шаврантия) ще се задоми с нея Михайлов? наистина ли го мислите? Той стабилната с университет и стабилна професия, жена домакиня , като Алисия не се задоми , та с този верек ще го направи. Това е пълен абсурд! Никога! Тя може само да си мечетае и да пели по различни дестинации за роклета, чантета, палтета и кеш. Кой ще се хване на сериозно с този пропаднал боклук? Няма такъв и ако има той не е портмонето, което тя търси. така ще си кяфа , като глуха кучка цял живот сама, от мъж на мъж. Това е самата истина!

    Reply to this comment

Добавете коментар