Ники Михайлов съвсем сам на рождения си ден (Всички го зарязаха)

Ники Михайлов съвсем сам на рождения си ден (Всички го зарязаха)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов се оказа съвсем сам на рождения си ден

Ники Михайлов удари дъното след раздялата си с Алисия

Ники Михайлов се оказа съвсем сам на рождения си ден. Вратарят посрещна личния си празник без компания, за първи път от много години. Което даде повод на феновете му да се съмняват, че Михайлов-младши е бил напълно зарязан дори и от приятелите си.

Ники Михайлов посрещна сам рождения си ден

Ники Михайлов посрещна сам рождения си ден

Не е тайна, че откакто се раздели с Алисия, на Ники не му върви хич. Той остана без отбор, което го принуди за първи път от години да разчита на финансовата помощ на баща си. Тъй като закъса за парите. Като в същото време не показа намерения да се откаже от лъскавия начин на живот и екзотичните екскурзии, с които беше свикнал.

Така че нищо чудно да е решил да прекара и рождения си ден в изцяло семейна атмосфера. Най-вероятно това е и причината за първи път тази година той да не се похвали със снимки от празника си.

Вратарят се задоволи единствено да благодари на феновете си за писмата и пожеланията им. А може Михайлов просто да е решил да промени коренно живота си и да се откаже от бурните купони с приятели. На които неизменно присъстваха и куп златотърсачки. Неотдавна Николай призна, че е готов за семейство и деца и иска да се установи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар