Ники Михайлов след скандала с Алисия: Нямам време за драми!

Ники Михайлов след скандала с Алисия: Нямам време за драми!
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов не се впряга особено след поредната раздяла с певицата

Ники Михайлов не съжалява за скандала с Алисия

Ники Михайлов не се трогва особено от раздялата си с Алисия. Поредната раздяла, ако трябва да бъдем точни. Очевидно вратарят вече е претръпнал и приема скандалите си с певицата за нещо нормално. Въпреки че, ако се вярва на слуховете, последната им разправия е била жестока и побеснялата изпълнителка е хвърляла чинии по него. Заради което се е наложило Михайлов-младши да я озаптява с охраната си.

Ники Михайлов не се трогва от скандала с Алисия

Ники Михайлов не се трогва от скандала с Алисия

Цялата тъпардия очевидно не се е отразила особено на доброто настроение на Ники и той го показа в личната си страница във Фейсбук. Където обяви, че е твърде зает да се наслаждава на живота си и няма никакво време за драми, съжаление или безпокойство.

Което, според онлайн потребителите, е изцяло насочено към певицата. Която така и не разбра, че няма шанс да промени шавливия му нрав. Заради който са и всичките им скандали и раздели. Вратарят не може да устои на нежния пол и редовно слага рога на изпълнителката, която пък наивно му прощава, мислейки си, че всеки път е за последно.

niki misiqПоследното предателство на Михайлов обаче минало всякакви граници, издават запознати с бурната връзка на двойката. По думите им този пък вратарят кривнал не с коя да е, а с една от най-близките приятелки на звездата на Ара – моделката Александра. Точно заради това и последвалият скандал, след като Алисия разбрала, бил толкова брутален.

Изпълнителката просто не можела да повярва, че за пореден път е била излъгана от половинката си и то по толкова грозен начин. Очевидно обаче самият Ники Михайлов не се трогва особено от драмите на бившата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар