Ники Михайлов следи изкъсо новия си бизнес (Вратарят се завърна у нас – Снимки)

Ники Михайлов следи изкъсо новия си бизнес (Вратарят се завърна у нас – Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов се завърна в България и веднага инспектира бизнеса си

Ники Михайлов се появи съвсем сам в новия си магазин

Ники Михайлов се завърна в България. Вратарят се появи изненадващо в новооткрития си магазин, за да инспектира бизнеса си. Макар да не е минало много време, откакто обяви, че е новият собственик и лице на модната марка DIESEL за България, отговорностите му към бизнеса са вече налице.

Ники Михайлов инспектира новия си магазин

Ники Михайлов инспектира новия си магазин

Вратарят се прибра от Турция и вече е на родна земя. Първото нещо, което е направил като е кацнал на летище София, е да отиде и инспектира своя магазин в Serdika мол.

Папарак на Hotarena.net забеляза футболиста да проверява прилежно щанд по щанд, дрешка по дрешка в търговския си обект. В момента бутикът е зареден с най-новата мъжка и дамска есенно-зимна колекция на бранда. Спортистът се появи в типичния за него спортно-елегантен стил. Впечатление направи гърбът на ризата му, на която пише „Motherf cking StarBoy“, както се пее в рефрена на актуалния в момента музикален хит „Star Boy“ на „The Weekend“.

Изненадващо или не Михайлов беше в компанията на… себе си. Появи се съвсем сам, без присъствието на представителка от нежния пол. Като по чудо около магазина на DIESEL нямаше и обичайните фръцли, които по цял ден се навъртат наоколо, за да го зърнат.

А главната причина, поради която Ники е в България, е световната квалификация с Беларус на 13 ноември, която ще се разиграе на стадион „Васил Левски“. Михайлов е получил повиквателна и вероятно от днес до мача ще се отдаде на подготовка с останалите си колеги от националния отбор на тренировъчен лагер в Бояна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар