Ники Михайлов се шири в дом за 2 милиона в Турция (Снимки)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов определено е ударил кьоравото и не направи грешка, като се върна в турския си отбор.

След като няколко месеца скита немил-недраг и търсеше най-добрата оферта, Ники Михайлов отново е вратар на „Мерсин“. При предишния си престой в турския крайбрежен град, футболистът се прочу с охолния си и разгулен начин на живот, който оставаше скрит зад оградата на луксозното имение, което е наел. Сега явно Мамин Ники се е договорил и за повишаване на възнаграждението, защото без колебание е наел същата къща, която е останала празна след него заради високия наем.

Ники Михайлов цака по 2000-2500 евро на месец за имението, в което си живее като истински цар. Кварталът, който обитава, е познат като местния Ориндж Каунти, защото го обитават само хора от сой. Но все пак вратарят е в топ три на най-добре платените в „Мерсин“ и може да си го позволи. А и все пак от години е свикнал на охолен живот. В момента за Мамин Ники се грижат и личният му готвач и икономката, които пътуват винаги с него. С техните заплати месечните разходи на вратарят набъбват до 10 бона.

Срещу тази сума, освен денонощно обгрижване, Ники Михайлов получава възможността да се шири в къща, чиято цена принципно е 2 милиона евро. Зад вратите й се крият 5 спални, с едната от които има вана до леглото, 4 бани, огромна тераса, просторен басейн и градина, пълна с дървета и растения, пише retro.bg.

Докато плаща крупния наем, за да поддържа лайфстайла си и в Турция, вратарят съвсем скоро стартира строителството и на своя нов български дом, с който ще замени тузарския си мезонет в квартал Лозенец. Той е закупил просторно място в началото на Бистрица, където се очаква да се извисява триетажна къща, предназначена да приюти семейството на Николай, когато съумее да създаде такова.

Ники Михайлов си живее царски

niki dom1

Запознати твърдят, че новият дом на Ники Михайлов ще задмине по стойност и този, който обитава в Турция, защото се предвижда освен масивната сграда, да бъдат изградени басейн и игрище за мини футбол, а къщата да бъде обзаведена по последен писък на модата и технологиите.

niki dom niki dom3 niki dom2

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар