Ники Михайлов се кротна при Славея Сиракова (Как стана спойката?)

Ники Михайлов се кротна при Славея Сиракова (Как стана спойката?)
4 (80%) 2 votes

Ники Михайлов най-накрая намери своя любовен пристан след окончателната си раздяла с Алисия.

След като с месеци тъгува и се скри от лицето на земята, Ники Михайлов наскоро започна да се съвзема от двойния удар – загубата на Алисия и на работата си. Той тново става редовен посетител в нощните клубове и усмивката му се върна на лицето, а сега Мамин Ники е намерил утеха за разбитото си сърце в лицето на красивата Славея Сиракова.

Футболистът и щерката на Наско Сираков са израснали заедно покрай приятелството на бащите си и се знаят от малки, но никога не са били толкова близки, колкото сега. Докато каката Виолета чака първото си дете, сестра й Славея се похвали с първа съвместна фотосесия с Ники Михайлов. В нея двамата не демонстрират явно чувствата си и близостта помежду си, а се държат като двойка с дълъг стаж, при която не всичко върви гладно, но страстта е осезаема.

Близките на Мамин Ники и най-вече неговите родители са повече от щастливи, че най-накрая е намерил подходящо момиче, а не поредната златотърсачка. Славея също няма славата на скромна девойка и не веднъж е лъсвала в провокативни фотосесии, но пък двете семейства отдавна са си близки и нямат против да се сродят, пише hotarena.net.

Спойката между дългогодишните приятели Славея и Николай станала на провела се наскоро сватба, на която и двамата били поканени. На нея госпожица Сиракова така се била издокарала, че всички гледали нея, а не булката. Вратарят бил обезоръжен от чара на фаталната брюнетка, която е била и момиче на „Плейбой“, и се престрашил да се хвърли с главата напред във флирта.

Ники Михайлов и Славея са новата светска двойка

Ники Михайлов и Славея са новата светска двойка

Изненадващо или не, Славея отвърнала на симпатиите му и двамата започнали да се виждат само двамата и постепенно ставали все по-близки. Родителите на Ники Михайлов се надяват на следващата сватба, на която отидат със Славея, да са в ролята на младоженци, но двамата май засега са само на фаза забавление.

Пред госпожица Сиракова мъжете стават безсилни

Пред госпожица Сиракова мъжете стават безсилни

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

3 коментара to “Ники Михайлов се кротна при Славея Сиракова (Как стана спойката?)”

 1. Дани

  авг. 02. 2016

  Тази е всичко друго , но не и красива. А, колко е зла , като майка си, не е истина. Едва ли има нещо с нея и ако…. няма да О–варят боба за дълго. По-скоро от комплекси , да не го обсъждат, че не може да си хване гадже. Тя също.Тя е като чапла в носа, отврат!

  Reply to this comment
 2. Сиси

  авг. 03. 2016

  Пълни глупости,това даже не е Ники Михайлов,а Миро,който спечели Биг Брадър :)))))

  Reply to this comment
 3. на Славка майка й

  авг. 06. 2016

  Тъпичките и грозноватите трябва да се събират. З А Д Ъ Л Ж И Т Е Л Н О !

  Reply to this comment

Добавете коментар