Ники Михайлов се изживява като гангстер (Вижте как му слугуват)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов е без отбор и доходи, но се изживява като гангстер, охраната му държи дори чадъра

Вратарят Ники Михайлов бе засечен да се глези в ресторант за италианска кухня в столицата. Мачото бе спипан в „Бояна“да отива в луксозното заведение с антураж от няколко горили.Ники Михайлов

Тридесет минути преди Мамин Ники да се появи черно БМВ Х5 закова пред ресторанта и двама дебеловрати влязоха да се запознаят с терена. Малко по-късно същият черен джип ескортира БМВ седмица. Шофирано от самия футболист.

От конвоя се измъкнаха четирима гавази. Тримата пазеха гърба на Ники. А четвъртия бе натоварен с най-важната задача. Да тича около него с разперен чадър и да му пази главата от летния дъжд.

Ники Михайлов се насочи към ресторанта с конвоя си от послушни слуги. А вътре го посрещнаха сервитьорите като арабски шейх. С поклони до земята. Надпреварваха се кой да му помогне да си съблече якето. За което модни разбирачи твърдят, че от марката „Луи Вюитон”. И националът ни е броил не по-малко от 2700 евро, пише blife.bg.

Нашенският гангстер не остана дълго сам. Към масата му се присъединиха още петима негови другари. Като за начало бившият на Алисия се поглези с бутилка италианско вино от 300 лева. И замезва с тънки мезета от лобстери и деликатесни колбаси.

Към края на вечерята нашенския Дон Корлеоне си поръча сладкиш. Който е сътворен само за ценители от белгийски шоколад и ягоди с маскарпоне.

Разбира му Мамин Ники, коментират италианската вечеря свидетели. Те разкриват, че за финал към десерта си поръчал италиански „Лимончело“, с който полял обилно сладкото изкушение.

И като истински гангстер от холивудски филм Ники Михайлов с небрежна ръка платил четирицифрена сума за сметката. Че оставил и бакшиш.

Използваните снимки са на ПИК.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар