Ники Михайлов се издаде: С Николета се събрахме преди раздялата й с Валери! (Вижте как ги разкри)

Ники Михайлов се издаде: С Николета се събрахме преди раздялата й с Валери! (Вижте как ги разкри)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов без да иска потвърди спекулациите, че с Николета Лозанова са се събрали преди тя да се раздели с Валери Божинов

Ники Михайлов се издаде, че с Николета са подновили връзката си преди раздялата й с Валери Божинов. Още откакто стана ясно, че моделката се развежда с бащата на дъщеря си, се появиха спекулации, че именно вратарят стои в основата на развода.

Тогава и Николета, и Ники отказаха да коментират тези слухове, като в началото бяха изключително дискретни за подновената си любов. В свое скорошно интервю за БНР обаче Михайлов-младши без да иска разкри, че май спекулациите ще се окажат истина.

Ники Михайлов и Николета Лозанова

Снимка: фейсбук

„Бяхме тръгнали по различни пътища, но когато отидох да играя в Турция, отново се събрахме“, откровен е вратарят. Бърза справка показва, че Ники отива в Турция през 2014 година, в турския Мерсин, като преотстъпен от италианския Верона. Където, между другото, играеше и Божинов.

Валери и Николета обявиха раздялата си през 2015 година. Възможно ли е през тази около една година двамата да не са се чували изобщо, а отношенията им да са започнали наново едва след развода на плеймейтката? На теория да, но е малко вероятно, коментират запознати с голямата им любов.

„Николета е моята детска любов“, не крие и Николай. Двамата се запознали след мач на Левски, когато той е бил едва на 16. След няколко дена отишли да пият кафе и буквално веднага станали двойка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар