Ники Михайлов разтопи Николета Лозанова с романтика (Вижте къде почиват)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов лети в облаците от щастие, че Николета ще го дари с наследник.

Вратарят Ники Михайлов е още по-влюбен в Лозанова, откакто разбраха, че ще стават родители. Щастливата новина датира от преди три месеца, но чак вчера стана публично достояние. Миналата седмица Николета бе на ваканция по женски в Турция, а любимият й тренираше с националите.

Сега той е намерил време за себе си и нея и са се отправили на романтична екскурзия в близка Гърция. Това е необичайна дестинация за Николета, която винаги предпочита да почива на хиляди километри от родината. Но сега, дали заради разнообразие или от страх от дълги пътувания, влюбените са се спрели на Санторини.

Ники Михайлов нищо чудно да го е хванала параноята и да трепери над бременната Лозанова и рожбата й, която носи. Затова дългите дестинации да са станали тема табу за водещата на „Папараци“. Но тя лесно е  склонила на гръцка почивка и определено не сгрешиха с избора си.

Николета сподели няколко клипчета в социалните мрежи на приказен залез над кристални води. Едното е допълнено с коментар „Нищо не може да ме отнеме от теб“. Няма нужда да поясняваме на кого се обяснява в любов… Видимо футболистът е станал още по-голям романтик покрай предстоящото раждане и успя да разтопи сърцето на своята Николета с мили жестове.

Любопитното в случая е, че Лозанова не е споделила нито една своя разголена снимка в цял ръст, с каквито ни заля от Турция. Сега се разголи само до бюста. Този акт съвпада с оповестяването на новината за бременността й и ни дава надежда, че може да спре с ексхибиционизма поне за няколко месеца. Със сигурност Ники Михайлов ще остане доволен!

Nothing can take you away from me … ❤️

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Hello Santorini… 😍❤️

Публикация, споделена от ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀NIKOLETA LOZANOVA (@nikoleta_lozanova) на

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар