Ники Михайлов проси прошка от Божинов за Николета (Сдобриха ли се?)

Гласувайте за статията

Врагове или приятели са Валери Божинов и Ники Михайлов?!

Покрай безкрайната въртележка с Алисия и Николета, Валери Божинов и Ники Михайлов тотално си разбъркаха картите. Ако до преди време демонстрираха топли приятелски отношения, то напоследък подобна активност от двамата не можеше да се забележи. Поредната причина за замразяване на дружбата им се оказа пламналата наново любов между вратаря и Лозанова.

Въпреки че има сериозна връзка със сръбкинята Биляна Дол, Божигол не могъл да преглътне, че Ники Михайлов спи с бившата му съпруга. Не че преди време именно той не му я открадна. А Николай пък му го върна с Алисия. Няма спор, че техният любовен четириъгълник е достоен за Оскар и би объркал дори тези, които следят изкъсо любовния им живот…

Сега и двамата футболисти са на крилете на любовта и видимо няма какво да делят. От скоро Божинов се подвизава в Швейцария и се радва, че няма да се засича с бившата си и приятеля си в с конфузни ситуации. Но Ники Михайлов не издържал между двамата да има напрежение и поел инициатива за изглаждане на неразбирателството.

Преди Валери да замине да играе в Лозана, Николай го поканил в ресторанта си в базата на националите. Изненадващо, Божинов приел да се видят по мъжки и да си поприказват. Той споделил на авера си, че не толкова се дразни от връзката му с Николета, колкото от факта, че вече не му позволява да вижда дъщеря си. Според него, в основата на това бил самият Ники Михайлов, който си умира да се прави на татко на Никол, пише bgdnes.bg.

Ники Михайлов и Валери изгладиха проблемите

Ники Михайлов пръв подаде ръка за сдобряване

Вратарят го убедил, че няма нищо такова и не иска да разделят малката от него. Двамата успели да се разберат по мъжки, но не с юмруци, а с думи. Сега футболистите отново демонстрирал приятелски отношения в социалните мрежи. Дори не пропускат да се изчеткат взаимно или пък да се пошегуват. Явно дружбата на Ники Михайлов и Валери Божинов е толкова силна, че никоя жена не може да я разруши. Била тя и Алисия или Николета!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар