Ники Михайлов предизвика фурор: Биляна Йотовска и Дидо полетяха заради него (Много снимки)

Гласувайте за статията

Откриването на бутика на Ники Михайлов премина като истински спектакъл.

Както стана ясно преди дни, Ники Михайлов осъществи дългогодишната си мечта да навлезе в модния бизнес, и то пред парадния вход. Освен лице на топ модна марка, той е и собственик на първия неин официален магазин в България. Очаквано, церемонията по откриването му бе озарена от куп родни звезди, които са не просто фенове на марката, но и близки приятели на Николай.

А футболистът, който се преквалифицира на моден бос, определено се бе постарал всичко да бъде на топ ниво, което отговаря на марката, която представя. Вместо скучните събития, от които на ВИП-овете им е омръзнало, Ники Михайлов направи своите гости свидетели на добре подготвено шоу, което ги остави без дъх.

Със сигурност може да се каже, че двата ключови момента в пърформанса бяха политането на Биляна Йотовска, облечена само в черно, с нейните бели криле, както и издигането във въздуха на Дидо от Д2 над мощния мотор, който буквално полетя с мощната машина. Тя бе ангелът на марката, а той – дяволът. Доста лудо, няма спор!

Дамите оплакнаха очи и с Александър Сано, Добре Добрев и други родни красавци, които промотираха някои от новите модели на марката. Несъмнени в сензация се превърнаха и останалите „ангели“ Венета Харизанова и Диляна Попова, които за пореден път демонстрираха перфектна фигура и усет към модните тенденции.

Ники Михайлов стартира бизнеса си ударно

Ники Михайлов стартира бизнеса си ударно

Цялото събитие премина в доста бунтарски стил, точно какъвто презентира и марката, на която футболистът от почитател се превърна в представител. На откриването присъстваха и златните ни момичета от ансамбъла по художествена гимнастика, които сякаш изпълняваха ролята на балансьори със своята нежна визия. Ники Михайлов определено остана доволен от дълго планираното и изпипано до най-дребния детайл шоу, за което още дълго ще се говори, а всички модни специалисти предвиждат светло бъдеще на бизнес начинанието му.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар