Ники Михайлов подарява диамантен пръстен на Николета за Св Валентин (Задава ли се сватба?)

Ники Михайлов подарява диамантен пръстен на Николета за Св Валентин (Задава ли се сватба?)
4 (80%) 1 vote

Ники Михайлов крие скъп пръстен за Николета, футболистът пръсна 5 бона за диамантеното бижу

Ники Михайлов ще зарадва своята любима половинка Николета Лозанова за „Свети Валентин” с безумно скъп диамантен пръстен. Футболистът е купил въпросното бижу за 5 хиляди лева, но го е скрил докато дойде празника на влюбените.

Тази клюка издават негови близки авери, с които вратарят споделил, но уточнил, че въпросния пръстен не е годежен. Нищо, че цената му е като на такъв.

Снимка: Инстаграм

Всяка година известната двойка си прави подаръци за празника на влюбените. Но този път Михайлов тешил да се поизхвърли.

Златното бижу цялото било обсипано с малки черни диаманти. Ники нарочно го избрал да не е с голям камък. За да не заблуди любимата си, че й предлага брак. Двамата се били разбрали да не се сгодяват за да не развалят магията на любовта си.

Със скъпия пръстен сина на Боби Михайлов искал да направи половинката си специална. Но и така разбил на пух и прах твърденията на злите езици, че Николета печели повече от него и го издържа. На тези подмятания Ники отвръщал, че е горд с половинката си, която е много успяла жена.

Освен за нея ритнитопковецът не забравил и другата си любима жена. За Никол дъщеричката на Николета той пригласил за 14 февруари красива ръчно изработена диадема. 6-годишното момиченце умирало от кеф когато вечер гаджето на мама й правело прически преди лягане.

Снимка: Инстаграм

С подаръците си Ники Михайлов искал да покаже на любимите си същества, че е влюбен и в двете до полуда, предават от hotarena.net.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар