Ники Михайлов пак с Анелия, остави Николета? (Вижте как се издаде)

Ники Михайлов пак с Анелия, остави Николета? (Вижте как се издаде)
5 (100%) 1 vote

Ники Михайлов се издаде, че пак се вижда с Анелия

Ники Михайлов май се опитва да тъче на два стана

Ники Михайлов отново се вижда с Анелия. В това се усъмниха феновете на чалга звездата, които забелязаха вратаря на нейно участие в средата на миналата седмица.

Михайлов-младши се забавлявал неистово 2 часа в столичен клуб под ритмите на бившата изгора на Коко Динев, като постави доста въпросителни с появата си.

Ники МихайловВ светските среди отдавна се шушука, че Анелия е минала през леглото на плешивкото скоро след раздялата си с мастития бизнесмен и двамата още таят известна тръпка. В началото на юли Анелия се обърна директно към Ники Михайлов по време на свое участие с думите: „Независимо какво пишат, само ние си знаем какво има между нас.“

Така че нищо чудно искрата помежду им да се е разгоряла с пълна сила. Въпреки, че Николай поднови връзката си с Николета Лозанова. Двамата дори изкараха няколко романтични почивки заедно, а на конкурса Мис Плеймейт изобщо не се опитваха да крият отношенията си.

Публична тайна е обаче, че Михайлов-младши не е от най-верните. Докато беше с Алисия той не спираше да й изневерява с всяка по-засукана златотърсачка. За Лозанова се говори, че е най-голямата му любов, но нищо не се знае…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар