Кой плаши Ники Михайлов с убийство?

Гласувайте за статията

Ники Михайлов ходи с охрана заради натрапчиви и агресивни почитателки

Защо Ники Михайлов ходи с охрана? Футболистът признава, че е получавал заплахи за убийство!

Почитателки буквално са му отправяли заплахи за убийство, твърдят от MegaLife.bg. Вратарят разкрил истинската причина за присъствието на гардове около него в студиото на bTV.
Почитателки, които искали да се доберат до него, побеснявали, защото не им обръщал внимание. Няма нищо по-непредвидимо от една пренебрегната жена! “Случвали са ми се всякакви мизерии – признава Ники Михайлов. – Пукане на гуми, заплахи”. Не е ясно дали Ники сериозно вярва на подобни заплахи, но е истина, че от досаждащите му персони трябва някой наистина да го пази. Той споделя епизод с 16-годишна тийнейджърка, която била сред най-яростните му врагове – само защото искала да има нещо с него, а той не й обърнал внимание, цитира сайтът споделеното от футболиста.
Личният живот на Ники Михайлов и отношенията му с жените без съмнение са неизчерпаема тема за любопитните. В момента Ники не се интересувал от други дами, освен от Алисия, и, както вече стана известно, е в чудесни отношения с Валери Божинов-младши. “Той е уникален пич – не е лигав и ревльо”, така накратко Ники квалифицира сина на Алисия и големия Валери Божинов. Според клюката малкият Валерко също имал тяга към Ники и го приемал 1:1 като татко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Кой плаши Ники Михайлов с убийство?”

  1. Cinta

    апр. 18. 2014

    Geez, that’s unavbieelble. Kudos and such.

    Reply to this comment

Добавете коментар