Ники Михайлов навръх РД на Николета: Обичам те, безрезервно и завинаги! (Вижте как й се обясни)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов се обясни на Николета навръх рождения й ден

Николета Лозанова навърши Христовата възраст-33 години и получи обяснение в любов от своята половинка Ники Михайлов.

„Честит Рожден Ден, Мишинко. Да си ми жива и здрава, това е най-важното. Все така лъчезарна и усмихната. Да постигаш свойте мечти лесно и безпроблемно. За всичко друго имаш мен и твоето семейство, които те обичаме много и безрезервно, и те подкрепяме във всичко. Sweet 33 Baby Love you 4 ever”, написа спортистът към много красив и горещ кадър на Николета.

Ники Михайлов и Николета Лозанова

Снимка: Фейсбук

Михайлов и Лозанова бяха под карантина. 32-годишният футболист бе на домашно лечение, а заради факта, че живее под един покрив със своята половинка, и Николета Лозанова остана вкъщи. Точно преди празника си обаче, тя най-сетне можа да си подари разходка в последните слънчеви дни на есента.

И докато Николета се радваше на свободата, бившият й Валери Божинов показа как се забавлява с общата им дъщеря Никол. Двамата имат достатъчно време един за друг в дните на локдаун, но искрено се надяваме Божинов да не помага в уроците на наследничката си, освен по физическо. Явно Ни Ло и Михайлов ще прекарат едни секси ден насаме, за да отпразнуват специалния ден, докато щерката е поверена на баща си, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар