Ники Михайлов кръшка на Алисия с нейна приятелка-моделка? (Снимки)

Ники Михайлов кръшка на Алисия с нейна приятелка-моделка? (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Ники Михайлов крие връзка с една от най-добрите приятелки на Алисия

Ники Михайлов слага рога на певицата за пореден път, този път с нейна дружка

Ники Михайлов слага рога на Алисия с нейна приятелка! Новината, че вратарят не може да си го държи в гащите надали е изненада за някого. Този път обаче Михайлов-младши минал всички граници като злоупотребил с доверието на певицата и й кръшнал не с кого да е, а с една от най-близките й приятелки!

Поне това се говори в последните дни и то доста упорито, в онлайн пространството.

Ники Михайлов кръшкал на Алисия с нейна приятелка

Ники Михайлов кръшкал на Алисия с нейна приятелка

Въпросното момиче се казва Александра и е сред най-близките дружки на звездата на Ара. Като за нея Алисия неведнъж е изтъквала, че е сред малкото й истински приятелки, които изцяло вярват в нея и я подкрепят. Затова и ако слуховете за афера между госпожицата, която е доста по-млада от изпълнителката, и вратарят се окажат истина, това със сигурност ще е сериозен удар по Ася, както е истинското име на звездата.

Която неведнъж е прощавала забежките на Ники Михайлов, в това число и грозната му изневяра с бившата му Николета Лозанова. Която от своя страна направи всичко възможно, за да ги раздели. Опитите й не сполучиха, и Алисия за пореден път прости на неверника.

alisiq aleks4eДали и този път ще преглътне предателството обаче, чудят се феновете й? Още повече, ако слуховете от вчера за скандала между двамата се окажат верни.

Както знаете, вчера в медиите изтече информация, че певицата и вратарят са имали жесток скандал в софийския му апартамент точно заради забежката му. Алисия била толкова бясна, че започнала да хвърля чинии по него и на Михайлов-младши му се наложило да вика охраната си, за да я усмири, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар