Ники Михайлов ИЗЯДЕ Алисия

Гласувайте за статията

Любовта на двамата събира овациите в мрежата

 

Закачките между Алисия и Ники Михайлов станаха популярни във виртуалното пространство, след като певицата сама разкри снимки от тези сладки моменти.

Любовта между двамата е толкова силна, че Ники често се нахвърлял върху Алисия и започвал да я хапе.

Алисия и Ники просто се радват на любовта си!

Алисия и Ники просто се радват на любовта си!

Отстрани могат да се чуят забавни коментари: „Хей, ще изядеш идолката ни, спри се?!”, а други направо обобощават ситуацията: „Ами той направо я глътна, нищо не остана от нея!”.

"Да вземат да се женят!", приканват ги феновете

„Да вземат да се женят!“, приканват ги феновете

Няма нищо страшно, игрите на звездната двойка са съвсем безобидни и естествени за тях, съвсем са си характерни за две „влюбени гълъбчета”.

Колкото и да се спекулира по темата, явно че хорските приказки не могат да намалят страстта, която владее футболиста и чалга дивата. Разбира се, те далеч по-рядко демонстрират чувствата и отношенията си, за разлика от „класиката” Божинови, но случва се и тук – може би връзките все пак имат нуждата да бъдат доказвани и пред останалия свят.

„Да вземат тогава да се оженят, какво чакат!”, предлагат веднага техни почитатели. Всъщност, да! Какво по-добро стечение на обстоятелствата и официализиране пред останалите могат да спретнат Алисия и Ники?

След като магията е налице, не им остава нищо, освен просто да насрочат датата…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Ники Михайлов ИЗЯДЕ Алисия”

  1. Петър Микрийски

    сеп. 17. 2012

    Е, какво пък толкова – звезди са, поне на родно ниво. А пък и ако се замисли човек – кой ли младеж не е пускал такива снимки във Фейсбук? Но в случая и публичната реклама си играе ролята.

    Reply to this comment

Добавете коментар