Ники Михайлов за РД на Никол: Обичам те, принцесо! Честит рожден ден! (Вижте как я поздравиха майка й и Биляна Дол – Снимки)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов и Биляна Дол не пропуснаха да честитят рождения ден на дъщерята на Валери Божинов

Вчера дъщеричката на Николета Лозанова и Валери Божинов – Никол Божинова, стана на 7 годинки. Малката красавица получи безброй честитки в нета, както от най-близките си, така и от фенове, познати и приятели.

Първа се разписа настоящата изгора на футболиста Валери Божинов – Биляна Дол. Тя пусна на Инстаграм стори общо фото със спортиста и дъщеря му, на което малката Никол е лепнала една целувка по бузата на леля си Биби, а към кадъра е добавено посланието: „Принцесо, честит рожден ден!“.

Ники Михайлов

Колаж: Клюки.нет

След това последва и честитка от Николета към нейната рожба, а в публикацията Лозанова не пести думите си: „Често пъти околните ме питат, как успявам с лекота да пиша своята житейска приказка толкова вълшебна и красива?! Простичко е! Вече цели 7 години гледам живота през очите на Никол, смея се с нейния смях, плача с нейните сълзи! Тя ме научи да не се страхувам “от тъмното” и да се радвам на “дъгата след бурята”! Обичам те, мое всичко и ти обещавам да превърнем приказката “Никол в страната на чудесата” в любима класика!“.

Ни Ло пусна и два кадъра – на Никол и на себе си, на които двечките са готови да отбележат празника, пременени в сходни тоалети на Dolce & Gabbana, видя hotarena.net.

Половинката на Николета също не пропусна да драсне „Честит рожден ден, принцесо! Обичам те“. Подобно на Биляна, той също пусна общо фото с Никол на стори в Инстаграм. На кадъра двамата са легнали един до друг и се плезят на снимащия ги обектив.

Колаж: ХотАрена

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар