Ники Михайлов заряза бръмчалкитe заради Николета (С кого го замениха те?)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов обърна гръб на златотърсачките и те побързаха да го заменят.

В последно време Ники Михайлов преживява тотален катарзис. Той отново се завърна да играе в турския „Мерсин“, след като няколко месеца бе без отбор и в тежка депресия. Върна се и към луксозния начин на живот в южната ни съседка. Но този път без един важен елемент – красивите, но леки жени. Доскоро името на вратаря се свързваше с не една и две бръмчалки и дори започнаха да го сравняват с Валери Божинов. Но, край!

Футболистът явно доста сериозно се е замислил за бъдещето си и иска то да е много по-различно от близкото минало. След като навлезе с гръм и трясък в света на модата със собствен бутик, сега е време за промени и на любовния фронт. Наскоро Ники Михайлов споделил пред съотборници, че иска в най-скоро време да стане баща и дори работи усилено по тази задача. А за предполагаема майка на първото му дете се спряга не коя да е, а бившата му Николета Лозанова.

Двамата доста са стоплили отношенията си и дори вече не крият чувствата си на публични места. Водещата на „Папараци“ пък се похвали, че има кой да глези нея и дъщеря й Никол. Така нещата се навързват доста точно. А към картинката можем да добавим и още един акцент. Ники Михайлов тотално е обърнал гръб на златотърсачките и те веднага са намерили нов обект на „чувствата си“, пише bgdnes.bg.

Вече не ги иска?!

Ако доскоро вратарят бе сред топ на желаните ергени, сега ситуацията е доста по-различни. Две от неговите бивши завоевания – Анджелина Атанасова и Дилена Димитрова тотално са се отчаяли от опитите си да го оплетат по-сериозно в мрежите си и са се пренасочили към Тодор Батков-младши. Той, като виден ценител на женската красота, ги е приел с отворени обятия.

Ники Михайлов пренареди приоритетите си

Ники Михайлов пренареди приоритетите си

Дилена е красавицата, с която Ники Михайлов изневери на Алисия преди да се разделят окончателно. С блондинката Анджелина пък бе свързан наскоро, но явно е била поредното му развлечение преди да реши да вкара живота си в релси и да се цели към семейни ценности.

niki-dilena niki-andjelina batkov

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар