Ники Михайлов заведе Николета и Никол на уникален тузарски остров (Вижте къде разпускат)

Гласувайте за статията

Николета Лозанова се реши да разкрие дестинацията на поредната си доста луксозна и екзотична ваканция.

Вече от близо седмица Николета е намерила спасение от кофти времето в България на едно райско кътче. Досега Лозанова публикуваше само снимки на дъщеря си Никол или със сестра си Велина на фона на райски пейзажи. Оказва се, че с тях е и любимият й Ники Михайлов. А тяхната нова любима дестинация вече е разкрита от самата плеймейтка.

Докато съотборниците на родния вратар тренират в базата в Бояна, той се е отдал на пълен релакс и любовни приключения с Николета. Сестра й я отменя в грижите за Никол, за да могат двамата да имат своите мигове на усамотение. А на подобно място ти е напълно достатъчно само да се наслаждаваш на всичко около себе си.

Става дума за малкия известния и трудно достъпен частен остров Нурай. Той се намира в близост до Обединените арабски емирства и е доста по-тузарска дестинация от станалия вече банален Дубай. Островът е превзет от супер луксозния комплекс „Зая“. На неговата територия има 32 вили, три ресторанта и изобилие от заведения, пише blitz.bg.

Разбира се, това райско кътче сред кристално чистите води не е по джоба на всеки. Дори и на Ники Михайлов със сигурност му е излязло доста солено да заведе любимите си жени точно на този остров. Но кеф цена няма, както са казали хората!

Николета, Ники и Никол са буквално в рая

Николета, Ники и Никол са буквално в рая

Е, само за протокола да отбележим, че в този случай кефът е на цена около 1500 лева за нощувка. Но срещу нея Николета и Ники получават лукс и красота, от които направо да ти се завие свят. А  няма спор, че фонът за предизвикателните фотоси на Лозанова е убийствен! Сега със сигурност остров Нурай ще се превърне в новия блян за златотърсачките…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар