Ники Михайлов заведе Валерко в Дубай (Алисия се забавлява с Бирмата в това време)

Ники Михайлов заведе Валерко в Дубай (Алисия се забавлява с Бирмата в това време)
4.5 (90%) 2 votes

Ники Михайлов се грижи за сина на Алисия и Валери като за свое собствено дете

Ники Михайлов заведе Валерко в Дубай, Валери му даде пълномощно

Ники Михайлов се грижи за сина на Алисия и Валери Божинов като за свое собствено дете. Вратарят никога не е криел, че обича много малчугана и действията му го показват. Въпреки, че от доста време е разделен с майката на Валерко, Михайлов-младши продължава да се грижи за него.

Ники Михайлов се грижи за Валерко като за свое дете

Ники Михайлов се грижи за Валерко като за свое дете

А в момента дори го заведе на почивка в Дубай. Двамата са на екскурзия в екзотичната страна, тъй като в същото време Алисия има участия, а и е твърде заета да обръща внимание на новата си половинка Жоро Бирмата. Бащата на Валерко пък също се носи на крилете на любовта с новото си гадже – сръбкинята Биляна Дол.

Николай пък е без гадже и има колкото си иска свободно време. Най-вероятно затова няма нищо против да поеме грижата за Валерко, докато родителите му се забавляват. Още повече, че по този начин прави и мили очи на майка му.

Според близки до вратаря, той все още е влюбен в певицата. И се надява да успее да си я върне, въпреки че я нарани много. И фактът, че Валери-младши се разбира толкова добре с него му е в плюс, предават от Hotarena.net.

Компания в Дубай им прави и братът на Алисия Иво, който е сред най-близките приятели на Михайлов. И това със сигурност не е случайно, убедени са запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар