Ники Михайлов жестоко унижен в България (Вижте какъв шамар изяде)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов отнесе сериозна обида у нас

Ники Михайлов беше жестоко унижен заради футболните си качества

Ники Михайлов отнесе звучна плесница. Вратарят беше жестоко унижен заради футболните си качества и по-скоро – заради липсата си на такива. Оказа се, че Михайлов-младши се е предлагал на „Левски“, но от отбора са го отсвирили заради Божидар Митрев. Въпреки връзките на татко му Борислав.

Николай имал огромно желание да се върне да играе в България както заради бизнеса си, така и заради връзката си с Николета Лозанова. Още повече, че никак не е доволен от случващото се в настоящия му отбор Мерсин.

Откакто е подписал договор с турския тим през лятото, бившият ни национал не е получил нито една заплата. А уж трябва да взима по 12 000 евро на месец. Клубът продължава да има сериозни финансови затруднения и картинката изобщо не се променя. Михайлов отдавна осъзнал, че му се налага да играе за здраве в аутсайдера в Турция.

Единствената му утеха била, че шефовете на Мерсин поне плащали наема на огромната къща, в която се шири. През зимата Николай направил неуспешни опити да си намери нов отбор.

Ники МихайловБългарският вратар нямал търпение да напусне закъсалия Мерсин, който освен че няма финансови средства, не може и да побеждава и постоянно записва слаби резултати. Вече месеци наред Михайлов прави неуспешни опити да си намери що-годе добър отбор.

Когато преди дни научава, че Левски спешно търси вратар заради тежката контузия на сърбина Боян Йоргачевич, Николай решава да се пробва за „Герена“. Но ударил на камък, предават от slava.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар