Ники Михайлов глези Николета в хотел за 3 бона на нощ (Вижте колко се бръкна за ваканцията им в Париж)

Гласувайте за статията

Ники Михайлов глези Николета Лозанова като принцеса

Ники Михайлов и Николета отседнаха в един от най-скъпите хотели в Париж

Ники Михайлов глези Николета в хотел за 3 бона на нощ. Вратаря не се скъпи по отношение на плеймейтката, с която подновиха връзката си. И видимо са по-щастливи от всякога.

Двамата не спират да обикалят света, а за рождения ден на Михайлов бяха в Париж.

Светската двойка отседна в тузарски хотел, който се помещава в дворец, бивша резиденция на принц Ролан Бонапарт, и е част от списъка с френските исторически паметници. Цените за нощувка там започват от 1820 лева. Апартаментът, който двойката е наела, струва З бона на нощ.

Николета Лозанова и Ники Михайлов

Снимка: Фейсбук

Николета сподели снимка, на която позират на фона на Айфеловата кула от балкона на хотелската си стая, като двамата с любимия й вратар са no халати, а тя е показала едната си rърда, пише „Таблоид“.

„Имало едно време, преди цели 13 години, двама влюбени в живота….13 години по-късно тези двама души се обичат по-силно от всичко! Е, има и такива красиви и щастливи приказки в нашето съвремие! Честит рожден ден, любов! Благодаря ти, че всеки ден заедно пишем нашата любовна история и покоряваме света! Бъди здрав, богатството си ти самият – заради потенциала ти и човечността ти!“, пише моделката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар